tirsdag 27. august 2013

Jakten på et nytt nettverk


Å få et et trådløstnett som funke er altså ikke bare bare. Etter mye frem og tilbake (som nevnt tidligere) så fikk vi vodafone. Men med en kapasitet på 15 GB ble dette for lite for oss. Etter et par facetime samtaler med mamma og en streama fotballkamp har vi etter 4 dager på denne brikken  allerede brukt snart 9 GB. Så jakten på et nytt nettverk er herved startet! :-) Leif er avhengig av å få med seg fotballkampene, mens jeg er avhengig av å prate med mamma ;)


Strengt reglement
Var innom CLIB igjen i dag (skolen til Lea). Kan virke som om at de har veldig strenge regler ift møteplikt. Hun må være der fra 9 (senest halv 10) til 17 hver dag. Vi kan med enkelte unntak søke om fritak om å hente henne tidligere. Skal vi ha henne hjemme en dag (eller mer) må vi søke til både lærer og administrasjonen. Ikke slik som vi er vant med i Norge. Vi skal prøve dette ut, se hvordan Lea trives (og hvordan mamman hennes trives) med dette. Vi har gitt beskjed om at vi kommer til å ha henne hjemme når vi får besøk hjemmefra, om vi så må kalle det for sykedager.

1 kommentar:

  1. Heisann!
    Koselig blogg! Bra du slang deg med på bloggtrenden;) Jeg har lagt deg til i blogglista på bloggen min, håper det går greit.

    klem

    SvarSlett