søndag 11. august 2013

Reisen til Portugal

 Lea, Tobias, Thale, Linn og jeg startet reisen 5 august, noe som var en innholdsrik og aktiv opplevelse. Flyet var forsinket til Oslo, så vi tok en kjapp matbit med gate 40 (bildet over) før ferden gikk videre til Lisboa. Når vi kom frem til Portugal var det ingen som ventet på oss (som planlagt), da det å få tak i leiebil ikke var så enkelt som vi i utgangspunktet trodde. Etter 3 1/2 times ventetid kom vi oss på motorveien mot hotellet. Hotellet som visstnok lå langt oppe i gokk (som vi sier på myre). Men det var verdt kjøringen, da det var en fantastisk flott plass. En liten nasjonalpark i en liten landsby kalt Geres.
kl 02.00 på natten var vi fremme og veldig klar for sengen alle mann, da det kom fra Lea " mamma, nu e æ både sliten og trøtt".


 Klatremusa våres, her går det både høyt, lavt og i full fart alle steder. Så ho "mor sjøl" skal nok ikke få ligge på latsiden dette året :) Første kvelden havnet vi på en koselig liten restaurant, der vi fikk servert biff, som vi visstnok stekte selv, en spennende matopplevelse. Nye smaker er alltid spennende.









 Ellers denne uken har vi vært på stranden, med bassenget og på jakt etter leilighet. sistnevnte var en nervepirrende (sommerfugl i magen) opplevelse. Før vi dro hjemmefra hadde vi leitet opp noen mulige leiligheter som vi ville sjekke ut. Leif begynte ringerunden, ble møtt på portugisisk, ingen engelsktalende og det var tilogmed noen som slengte på røret. " What to do" ??  Vi så jo plutselig for oss hotellregningen bli skyhøye og at vi ble værende oppe i "gokk". Men så gikk Leif ned i resepsjonen, fikk de til å ringe til en av eierne og poff, der fikk vi visning.
Dagen etter var vi på visning, noe som foregikk på portugisisk, dårlig engelsk, norsk og litt tegnspråk. Men vi var veldig fornøyde med leiligheten, så vi tok den.
 Barnerommet
 Stuen 
 kjøkkenet
 Matbod
 Vaskerom
 Bad
 Hovedsoverom
 Gjestesoverom

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar