søndag 16. mars 2014

Sommeren (våren) kommer

Disse dager nyter vi varme dager i Braga. Våren starter 21 Mars her, men vi koser oss med herlige 25 grader +. Så for oss er dette en bra nord norsk sommerdag.




Deilig å spasere ute i barfotene :) 
 Tobias fikk seg en ny venn, Pedro. Han er Caminda og Malvins fotballtrener og har blitt en god kompis til Barry og Leif.
                                                 



 I dag hadde vi guidet tur i Viana (45 min kjøretur fra Braga). Vi startet oppe med en kirke, der vi fikk den flotte utsikten nedover mot byen. Etterpå gikk vi rundt i byen, det er så utrolig mange flotte bygninger og konstruksjoner å se på her. Så det var en behagelig reise:)
Etterpå gikk vi på en stor lekeplass, stor stas for ungene. (og de voksne, selvfølgelig).

                                                                 
                                                                  Mr tuff guy :)







De største ungene og den tøffeste vosne (merk: meg selv) var å badet i havet. Det var kaldt, men ikke norge (gisløy/tromsø) kaldt, på en sommerdag :) 

På bilturen hadde vi den beste underholdningen :) Mrs Carla har lært Lea en ny sang på engelsk. 

Men alt har ikke bare vært velstand i Braga. Mandagsmorgen fikk vi sjokkmelding fra skolen til Lea. Lærinnen hadde sluttet og dette skjedde på dagen. For å gjøre en lang historie kort, dette var ikke et ønske fra lærinnen eller foreldrene. Skolen er tydeligvis ikke så rosenrød som først trodd. Så dette har vært en trist uke, men heldigvis får vi treffe denne fantastiske damen som vi har blitt så gla i, igjen. Hun har vært en klippe i tryggheten for Lea på skolen. Hun blir savnet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar