fredag 13. desember 2013

O jul med din glede.....

I år som i fjor satte vi i sammen pepperkakehus. Lea har gått å ventet og spurt "mamma, e d onsdag nu". Da jeg hadde lovet henne at vi skulle gjøre det på onsdag.



Tradisjonstro så ble det blemme på fingeren på Leif i år også. Lea står nøye å følger med og hjelper pappa.


Vi har ikke klart å finne melis, så det var bare å improvisere. Kakepynter fungerte godt som lim det også. Beste med den var at vi fikk en hver og kunne styre den akkurat slik som vi ønsket. Etter Lea sitt ønske ble det rosa til jentene og brun til guttene.


Seigmenn er heller ikke til å oppdrive her, så det ble noe annet søtt i stedet. Til barnas store glede! Når man pynter må man jo smake også.

Jeg festet godterien på huset og Tobias plukket den av.
Denne 1 åringen er ikke som den 1åringen vi hadde for 2 år siden. Hun som valgte mandarinen overfor sjokolade. Mens nå har vi han som sitter å roper "dotteri, æ dotteri" :)






Jah, i det Tobias og jeg slet om en godteri på hustaket så ramlet taket og pipen av. Da hentet pappa frem lynlimet :) karamellene her funket ikke like bra som smørbukken hjemme.




















Så brukte vi det vi trodde var melis, til sne på huset :-)





Godterihuset alà fam Vottestad :-)



JULESTEMNING I BRAGA

De hadde "nissefest" i barnehagen til Tobias i dag. Nisselua var av liten interesse. Tydeligvis i barnehagen også, da vi hentet han var han uten.

Vi skulle hente han kl 15, men 14.30 ringte de meg fra barnehagen og spurte om Tobias kunne få være der til kl 16.30. Festen startet kl 15, de skulle synge, spise god mat og kose seg. Så deg var jo kos. Han er så gla i disse damene <3


Her i Portugal er det vanlig å pynte juletreet fra 1 desember, så vi valgte å møte tradisjonene på midten. Så i dag har vi pyntet til jul og fått opp juletreet. Det var en annen ting Lea viste stor interesse og glede over.












Serviettdukene våres holder ikke lenge her :) Godt vi har mange av de.





Tobias, Lea, Leif og Veronica

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar