søndag 13. oktober 2013

Sosialt, godt og heimkjært

Denne helgen var vi invitert på middag til Adozinda, Pedro og Diogo. Noe alle hjerter gledet seg til. Vi var veldig spente på hva vi skulle få servert. For er det noe vi har opplevd her så er det at de lager maten noe forskjellig ift hva vi er vant med. De serverer f.eks ofte stekt egg på en biff.

I det vi gikk ut ytterdøra snublet Tobias i kanten og gikk rett i nabodøra, så han fikk den berømte Donald kulen midt i panna.


Til forrett fikk vi servert chorizopølse, laget på en spesiell måte. De flamberte den på vodka.








Til hovedrett fikk vi svinekjøtt, som hun helstekte i ei kokepanne sammen med kastanja. Itillegg lærte hun oss (Leif, siden han er kokken)å lage ris på en ny måte, med en hærlig hvitløkspiff.


Jeg hadde nevnt at jeg er veldig glad i sjokolade, så til dessert fikk vi servert intet mindre enn sjokoladekake og sjokolademouse.






Diogo er ikke spesielt glad o Tobias, litt sjalu har vi funnet ut. Så Tobias fikk ikke være med på leken sammen med storungene. Lea derimot, er han veldig glad i. Både lille Lea og store Lea. ( da jeg er store Lea<3) han kommer springende til meg og roper Lea, Lea. Så forteller han meg mye på portugisisk :-)



Det var en kveld med mye lek, mye latter og stas. God stemning!











I dag tok vi turen til ikea IGJEN. Vi måtte få tak i dyner til MAMMA OG PAPPA kommer :):):) å hvor vi gleder oss..
I dag tok vi lunsjen på ikea. En av de bedre lunsjene på ei stund.



Vi kan jo heller ikke dra fra ikea uten å har kjøpt noe med til ungene. Så dagens fangst ble.....















Tobias, Lea, Leif og Veronica

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar